Creeaza armonie in jurul tau.

0720.255.848

În sanscrită mandală înseamnă „esenţă" + „conţinere", iar în tibetană „completare" sau „circumferinţa cercului". Mandala este o unealtă atât de echilibrare, cât şi spirituală, obţinută prin desen si culoare. Este un simbol prin intermediul căruia se accesează treptat diferite nivele ale subconştientului, ajungându-se până la a experimenta unimea, forma ultimă prin care se relevă universul.

Te invit :
- să descoperi o modalitate eficientă de relaxare mentală și corporală prin desen și culoare.
- să experimentezi cu sufletul tău modul în care te poți vindeca de graba și grijile zilnice, precum și modul în care poți aduce liniște în minte și pace în inimă.

Cu Roberta Neamtu, artist plastic, coach, Trainer, președinte și fondator al Fundației Floarea Vieții.
A absolvit Facultatea de Management din Bucureşti, urmează psihologia, fiind absolventă a unui masterat în domeniu cat şi a unui masterat in Programăre Neurolingvistică (NLP).
2000 este anul în care a început să studieze cu maeștrii din Est și Vest. Astfel au urmat studierea mai multor sisteme de vindecare din diferite tradiții: Usui Reiki, Medicină tradițională chineză, Bioenergoterapie, Daoyin, Sundao, etc., care au ajutat-o să ajung în 2007 la Mandalele de lumină. Aceasta a constituit o etapă care a făcut legătura dintre matematică și cifre cu pasiunea pentru culoare și pictură. A urmat aprofundarea acestora prin participarea la cursurile Ursulei Irrgang din 2007, 2008 și 2009. De asemenea a urmat o muncă plină de pasiune. Fiind un domeniu mai puțin accesibil, care cere dăruire și perseverență în 2009 a primit dreptul de învățare-predare a mandalelor de lumină.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.floarea-vietii.ro/site/php/teachers.php?teacher=6 . (www.floarea-vietii.ro )
Este nevoie să aveți cu Dvs creioane colorate, acoarele și haine lejere.
Programul cuprinde o serie de 3 ateliere lunare (12 februarie 2015, 26 februarie 2015, 12 martie 2015). Fiecare atelier durează aproximativ 2 ore astfel:
În alelierul din data de 12.02.2015 alături de ceilalți participanți, vom desena în creion mandale de lumină. Ne vom folosi de energia grupului pentru a amplifica starea de liniște și pace interioară.
În atelierul din data de 26.02.2015 alături de ceilalți participanți, vom desena în acuarela mandale de lumină și de asemenea ne vom folosi de energia grupului pentru a amplifica starea de liniște și pace interioară.
În atelierul din data de 12.03.2015 alături de ceilalți participanți, vom experimenta diverse forme de desen a mandalelor de lumină și la fel ca și în atelierele precedente ne vom folosi de energia grupului pentru a amplifica starea de liniște și pace interioară.
Ai astfel ocazia să îți aduci o oază de liniște în freamătul zilnic al existenței tale!
Costul: 60 de lei participarea la un atelier, 100 de lei participarea la două ateliere, 140 de lei participarea la toate cele 3 ateliere.

Locatie: Bd. Regina Maria, nr.42, sectorul 4 Bucuresti.

Contact : E-mail: roberta_neamtu@yahoo.com , roberta.neamtu@floarea-vietii.ro Mobil: 0722330652

Roberta Neamtu
0722330652
roberta_neamtu@yahoo.com,
www.floarea-vietii.ro